top of page

Slots City приєднався до Ukrainian Gambling Council



Slots City – це бренд міжнародної компанії ТОВ «Геймдев» (Україна і Нідерланди), заснований з нагоди прийняття в країні закону про легалізацію грального бізнесу. На сьогодні вже відкрито 7 залів (Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя), впевнено набирає обертів гральний онлайн-клуб slotscity.ua. Сплачено до бюджету десятки мільйонів гривень за ліцензії. Створено понад півтисячі робочих місць.

Генеральний директор Slots City Олег Конончук так прокоментував вступ до UGC:


«Дві проблеми стоять наразі перед ліцензійним гральним бізнесом. Перша – це стереотипи наших громадян, сформовані за часів дикого гемблінгу. А друга – нелегальні гральні заклади, які вперто не бажають переходити на законні рейки. І вирішити ці питання можна лише об’єднавши наші зусилля у єдину спілку».


Голова UGC Антон Кучухідзе, в свою чергу, привітав в особі пана Конончука команду SlotsCity, побажав успіхів і додав:


«Дякую пану Конончуку, що підтримали ідею об’єднання зусиль для донесення правдивої інформації до суспільства щодо азартних ігор, й зокрема, про зали гральних автоматів. Легальні оператори азартних ігор своїм прикладом демонструють, що цивілізований гемблінг - це користь для держави та суспільства».


ДОВІДКА

UGC - всеукраїнська профільна гемблінгова громадська спілка, яка прагне об'єднати всю легальну гральну індустрію в єдиний голос для забезпечення стабільного та ефективного розвитку гемблінгу в Україні. UGC виступає в якості головної платформи для комунікації між державою та всією легальною гральною індустрією.

Comments


bottom of page